torstai 6. elokuuta 2015

Back to Basics

Piiitkän hiljaiselon jälkeen MOI! 

Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, että mitähän tälle blogireppanalle pitäisi tehdä.. Hetken aikaa olin jo varma, etten jaksa enää lainkaan kirjoittaa - inspiraatio oli kadonnut kuin pieru saharaan. 
Kuitenkin blogijutut ton tuosta kummittelivat mielessäni.. Jatkanko tätä hömppää? Perustanko uuden blogin? Siinä tapauksessa minkä nimisen? :D

Ja sitten, tänä aamuna, ihan yhtäkkiä teki mieli kirjoittaa. Ihan omaksi huvikseni. Muistin miten hyvä fiilis siitä aina tuli, kun sain johonkin arkistoitua kaikenlaista sälää. Sain ikään kuin jäsenneltyä osan pääni sisällä mylläävistä jutuista kirjalliseen tai kuvalliseen muotoon. Kivoista hetkistä jäi joku jälki muuallekin, kuin vain muistin pohjalle (joka mulla ei edes ole kovin hyvä hehe). 



Päädyin piilottamaan kaikki vanhat kirjoitukset (niitä oli muuten kertynyt monen monta tuhatta), ja aloittamaan "puhtaalta pöydältä". 
Juttujen taso pysyy aivan varmasti yhtä hömppänä kuin aiemminkin. Kaivoin jopa kameran pölyyntymästä, mutta kuvien laadusta en silti ala stressaamaan. Otan puhelimella kuvia juuri silloin kun siltä tuntuu, ja pidän tärkeämpänä kuvasta välittyvää tunnelmaa, kuin täydellistä valotusta, tai jotain muuta teknistä (suokaa anteeksi) sontaa. Hähä.







Eli cheers hyvän mielen blogille! :) 

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti